1. Pes rendang hari2 hari raya. Cuma tambahkan santan & ayam/daging.
Rm20/700g.
Rm20/700g.
2. Pes ikan bakar sesuai juga utk membakar udang, sotong, ayam, laksa johor, tomyam & asam pedas ayam/daging. Cuma letakkan atas ikan, balutkan dgn foil/ daun pisang & bakar. Siap.
Rm20/700g.
Rm20/700g.
3. Pes tumis goreng sesuai utk memasak sayur, nasi goreng, mee goreng, bihun goreng & mcm2 lg.
Rm25/700g.
Rm25/700g.
4. Pes cili serbaguna utk memasak apa saja mknan berasaskan cili kering seperti sambal, masak merah, asam pedas, paprik & mcm2 lg. Siap dgn bawang, asam, garam. Tak perlu tumis2 lg. Cuma satukan udang & pes, panaskan hingga udang masak. Mudah kann!
Rm 20/700g.
Rm 20/700g.
5. Ready made sambal tumis ikan bilis. Enak dimakan dgn nasi lemak, nasi putih, roti, lempeng, ubi rebus dll.
Rm25/700g.
Rm25/700g.
No comments:
Post a Comment